Εγκαινιάζεται έκθεση με τον τίτλο «5+5»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στην «Περισπωμένη»

Η Κοιν. Σ. ΕΠ. «Νόον Έγνω» στα πλαίσια μιας καλλιτεχνικής σύμπραξης, με φίλους της καλλιτέχνες, εγκαινιάζει την έκθεση με τίτλο «5+5». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 19:30, στο cafe εικαστικός χώρος έκφρασης «Περισπωμένη» (πεζόδρομος Ν. Πλαστήρα 4, Βόλος. Ανάμεσα Αγ. Κωνσταντίνου – ξενοδοχείο Ξενία).

Η Νεκταρία Γιακμογλίδου, ο Παναγιώτης-Θεοτόκης Λάκκας, η Καλλιόπη Λάκκα, ο Theo Milon, η Βασιλική Μπασδέκη και η Ευτυχία Φίνου, είναι οι καλλιτέχνες που εκθέτουν, αλλά και προσφέρουν έργα τους στο κοινό.

Διάρκεια έκθεσης 16 – 23 Μαρτίου και ώρες επισκέψεων 10:00 – 22:00.

Στα πλαίσια της έκθεσης, στις 17/3 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Ώρες της δράσης, 17:00 – 18:00 και 18:00 – 19:00. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην υπεύθυνη του εργαστηρίου Λάκκα Καλλιόπη, στο τηλέφωνο 6976159513.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.