Εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της Μαγνησίας

# Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου προσκαλεί όλους τους Κερασιώτες και φίλους του χωριού στην πατροπαράδοτη κοπή της κουλούρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα στην Κερασιά σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00.
# Ο Σύλλογος Καραγκούνηδων Καρδίτσας στον Νομό Μαγνησίας πραγματοποιεί ετήσιο χορό και κοπή πίτας σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο κέντρο «Καναράκια». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει παραδοσιακή ορχήστρα με τον Νικο Κερασιώτη στο κλαρίνο και τον Γιώργο Μαγαλιό στο τραγούδι.
# Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταγιατών “η Κρύα Βρύση” προσκαλεί τα μέλη του και τους κατοίκους των Σταγιατών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 10.30, στο εστιατόριο “η Βρύση” στην πλατεία των Σταγιατών.
# Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο καφέ εστιατόριο «Αίθριο» στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας. Τιμή κάρτας 6 ευρώ (για όλα τα ροφήματα).
# Η Ομάδα Βόλου του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος υποδέχεται το 2023 με νέο πρόγραμμα συναντήσεων και με διάθεση για παρέα, παιχνίδι των παιδιών και ελεύθερη συζήτηση. Παράλληλα, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή των πρωτοχρονιάτικης πίτας στο »Γιασεμί, Patisserie-Gelateria» απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικόλαου (Ερμού -Αγιου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου) . Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη Σύμβουλο της Ομάδας και στην κ. Μαρία Γεωργακού (τηλ: 6988533763, email: [email protected]).
# Το Δ.Σ. της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου το “ΑΡΚΑΔΙ” σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο κέντρο ” Η Λίμνη” (πάρκο Νέας Ιωνίας) την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 1 μ.μ. Πλήρες μενού με γαμοπίλαφο και εκλεκτούς μεζέδες. Τιμή κάρτας : 15 ευρώ.
# Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, ο Σύλλογος «Οι φίλοι των καλντεριμιών Ν. Πηλίου» θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο εστιατόριο «Κι όπου το πει» στην πλατεία του Λαύκου. Το μενού του εστιατορίου κοστίζει 14€ ανά άτομο και τα μέλη που επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει να εγγραφούν στέλνοντας email στο [email protected], μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου. Στο ίδιο email θα πρέπει να αναφέρουν πόσα άτομα επιθυμούν χορτοφαγικό γεύμα. Όσοι δεν είναι μέλη θα μπορούν να εγγραφούν επιτόπου (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).
# Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13.00 μ.μ. στο κέντρο Καναράκια (Κύπρου 91-93). Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ (πλήρες μενού, ποτά και ζωντανή μουσική). Προσκλήσεις στο γραφείο του Συλλόγου Τρίτη και Πέμπτη από τις 11.00 έως τις 13.00 ή στα τηλ. 6948914472 και 6937527455.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.