Εκδήλωση της Μικτής Δημοτικής Χορωδία Δ. Ε. Αγριάς- Δ. Βόλου

Η Μικτή Δημοτική Χορωδία Δ. Ε. Αγριάς- Δήμου Βόλου και το Σωματείο « Φίλοι Μικτής Χορωδίας Αγριάς» διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 13.00στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου VALLIS, στην Αγριά.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- πρόσκληση, «προσκαλούμε τα μέλη της Χορωδίας και του Σωματείου αλλά και φίλους και γνωστούς και όποιος άλλος ήθελε , να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή μας, που θα έχει επίσης χορό και τραγούδι από τα μέλη μας.
Θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του Σωματείου. Η Χορωδία από την αρχή του νέου έτους και με την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρους της κ. Νίκου Αδρασκέλα, προετοιμάζεται εντατικά με καινούρια κομμάτια για την 23η Χορωδιακή Συνάντηση, που θα γίνει το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 18-19/5/2024, με προσκαλεσμένες πολύ σημαντικές χορωδίες.
Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους φίλους της Χορωδίας και του Σωματείου, ότι αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά το Σωματείο, μπορεί να έρθει σε επαφή με την ταμία του Σωματείου κ. Καραδήμου Μαριανέλα (6972541226), η οποία μπορεί να παράσχει τα επίσημα αποδεικτικά έγγραφα για την όποια οικονομική ενίσχυση του σωματείου, τα οποία έσοδα αποσκοπούν στην καλύτερη διοργάνωση και επιτυχία της 23ης Χορωδιακής Συνάντησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.