Έκοψε την πίτα του το κατάστημα “Σοφιάδης”

Ανακοινώθηκε διαγωνισμός χειροτεχνίας με θέμα την Επανάσταση του 1821

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου , το κατάστημα «Σοφιάδης» , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ,στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ. Στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκε και έκθεση χειροτεχνίας της κ. Βίκυς Τσιμούρτου – Θέου . Τα έργα της κ. Τσιμούρτου – Θέου , είναι σχέδια , αγιογραφίες ή διάφορα άλλα θέματα, σε ταμπλό ζωγραφικής , κεντημένα με χρυσοκλωστές.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολύ κολακευτικά σχόλια έλαβαν και τα έργα της κ. Τσιμούρτου – Θέου.
Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εκπτωτική κάρτα που προσέφερε δωρεάν το κατάστημα «ΣΟΦΙΑΔΗΣ», καθώς και η εξαγγελία διαγωνισμού χειροτεχνίας του καταστήματος, με θέμα την Επανάσταση του 21.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευλόγησαν την κοπή της πίτας ,ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάντιος, ο Αχιμανδρίτης κ. Σεραφείμ Κονταξής και ο πατήρ Απόστολος Θάνος . Παρέστησαν επίσης η πρώην υπουργός κ. Μ. Χρυσοβελόνη , εκπρόσωποι του βουλευτή κ. Κ. Μαραβέγια , ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Πράττος , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Νάσιος , εκπρόσωποι Συλλόγων και Ιδρυμάτων της πόλης. Μήνυμα απέστειλε η πρώην υπουργός κ. Παπανάτσιου. Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα κέντημα , έτυχε στο αντιδήμαρχο κ. Γ.Πράττο.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.