Έκοψε την πίτα του το κατάστημα “Σοφιάδης”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ανακοινώθηκε διαγωνισμός χειροτεχνίας με θέμα την Επανάσταση του 1821

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου , το κατάστημα «Σοφιάδης» , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ,στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ. Στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκε και έκθεση χειροτεχνίας της κ. Βίκυς Τσιμούρτου – Θέου . Τα έργα της κ. Τσιμούρτου – Θέου , είναι σχέδια , αγιογραφίες ή διάφορα άλλα θέματα, σε ταμπλό ζωγραφικής , κεντημένα με χρυσοκλωστές.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολύ κολακευτικά σχόλια έλαβαν και τα έργα της κ. Τσιμούρτου – Θέου.
Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εκπτωτική κάρτα που προσέφερε δωρεάν το κατάστημα «ΣΟΦΙΑΔΗΣ», καθώς και η εξαγγελία διαγωνισμού χειροτεχνίας του καταστήματος, με θέμα την Επανάσταση του 21.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευλόγησαν την κοπή της πίτας ,ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάντιος, ο Αχιμανδρίτης κ. Σεραφείμ Κονταξής και ο πατήρ Απόστολος Θάνος . Παρέστησαν επίσης η πρώην υπουργός κ. Μ. Χρυσοβελόνη , εκπρόσωποι του βουλευτή κ. Κ. Μαραβέγια , ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Πράττος , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Νάσιος , εκπρόσωποι Συλλόγων και Ιδρυμάτων της πόλης. Μήνυμα απέστειλε η πρώην υπουργός κ. Παπανάτσιου. Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα κέντημα , έτυχε στο αντιδήμαρχο κ. Γ.Πράττο.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.