Έκπληξη από την ΕΡΤ: Εκπομπή με Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη

Κάλλιο… πολύ αργά παρά ποτέ, αλλά πρέπει να παρατηρήσουμε ότι στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχουν πάρει μπροστά ετοιμάζοντας πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν. Και μάλιστα με πρόσωπα που δεν έχουν… καεί αλλά θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έκπληξη λοιπόν και προϊδεάζει θετικά η νέα μουσική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Νίκο Πορτοκάλογλου και συμπαρουσιάστριά του τη Ρένα Μόρφη. Καλεσμένοι τους θα είναι από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, οι οποίοι μέσα από συνεντεύξεις θα αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους.

Ιστορίες ζωής «ντυμένες» με τραγούδια που αγάπησαν και σίγουρα πολλοί αγαπήσαμε είναι η ιδέα της εβδομαδιαίας εκπομπής, που δεν ακολουθεί κάποιο ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση juke box του Νίκου Πορτοκάλογλου. Με μότο το «Η μουσική ενώνει» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ «διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί θα συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας και τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Παράλληλα, στην εκπομπή θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.»
Η καινούργια εκπομπή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ την καινούργια σεζόν και ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι μία ωραία κι ενδιαφέρουσα πρόταση… μόνο στο σχεδιασμό της…!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.