Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ο μέλλων σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, την απόλαυσε στη συναυλία της

Ένα μεγάλο έρωτα φαίνεται να ζουν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, αφού ύστερα από μερικούς μήνες κοινής πορείας αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξαν εξ’ αρχής να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο δεσμό τους αποφεύγοντας τις κοινές εξόδους και τα κοσμοπολίτικα μέρη. Άλλωστε, η Ελεονώρα Ζουγανέλη απέφευγε γενικότερα να μιλάει για την προσωπική της ζωή, μιας και προτιμούσε ο κόσμος να τη γνωρίζει μόνο για τη δουλειά της.Ωστόσο, σε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τον έρωτά τους!

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο μέσα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της με τίτλο “Να ‘μαστε”. Η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο μέλλων σύζυγός της.

Ο Σπύρος Δημητρίου απόλαυσε την αγαπημένη του από τα παρασκήνια και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να της στέλνει τη θετική του ενέργεια. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο και απαθανάτισε το ζευγάρι, το οποίο, βέβαια, απέφυγε να ποζάρει μαζί.

Η Ελεονωρά Ζουγανέλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” ευχαρίστησε για τις ευχές ενώ αποκάλυψε ότι είπε αμέσως το “ναι” στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Δες το βίντεο:

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.