Εμφάνιση της «Μικτής Χορωδίας Αγριάς» στο 10ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μώλου

Η Μικτή Δημοτική Χορωδία Αγριάς έκανε την τελευταία εμφάνισή της για τη φετινή Χορωδιακή χρονιά, το Σάββατο που μας πέρασε 30 Ιουνίου 2018, στο 10ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μώλου Φθιώτιδας. Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Μικτής Χορωδίας Μώλου, έλαβε μέρος στη Χορωδιακή αυτή Συνάντηση μαζί με τη Χορωδία Δαύλειας Φθιώτιδας και τη Μικτή Χορωδία Califonia dreaming Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Χορωδία μας απέδωσε με επιτυχία τα κομμάτια : Οδός Αριστοτέλους (Γ. Σπανός-Λ. Παπαδόπουλος), Σπασμένα τριαντάφυλλα (Γ. Μπιθικώτση-Κ. Σιμόπουλου), Στα χρόνια της υπομονής (Στ. Κουγιουμτζή- Μ. Ελευθερίου), Ο μύθος (Μ. Χατζιδάκι- Θρ. Σταύρου), Ο βιολιστής στη στέγη (Jerrold Bock) και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Τη διδασκαλία των τραγουδιών έκανε ο μαέστρος της Χορωδίας μας κ. Βλάσης Μαστρογιάννης και λόγω κωλύματος του μαέστρου, τη Χορωδία διηύθυνε με επιτυχία η σοπράνο κ. Μάρω Σταμοπούλου. Στο πιάνο συνόδευσε η πιανίστα κ. Ζέφη Κατσαρού.

Τη χορωδία μας συνόδευσε ο Πρόεδρός της και Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς κ. Δημήτρης Στέλλος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η βραδιά συνεχίστηκε σε ταβέρνα του Μώλου, όπου σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα οι χορωδοί και οι συνοδοί τους, με κρασί και τραγούδι «έκλεισαν» τη φετινή Χορωδιακή χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.