«Ένα φιλί για το τέλος» με την έναρξη των κινηματογραφικών προβολών

Ξεκινούν την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου (30-9-2015) για 34η συνεχή χρονιά οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Οι “προβολές” ξεκίνησαν το 1983 από τον Δήμο Ν.Ιωνίας με την πρωτοβουλία μίας μικρής ομάδας κινηματογραφόφιλων της πόλης μας στο χώρο που συστεγάζονταν τότε το ΚΑΠΗ του Δήμου. Την περίοδο 1986-1987 μεταφέρονται στον κινηματογράφο ΛΥΡΙΚΟ, ο οποίος στην συνέχεια μετατράπηκε σε σούπερ μάρκετ ακολουθώντας την τύχη των περισσοτέρων αιθουσών της χώρας. Τότε συστήνεται και ο σύλλογος “Κινηματογραφική Κοινότητα” που αναλαμβάνει την όλη ευθύνη και επιμέλεια. Στη συνέχεια οι προβολές επιστρέφουν στο Δημαρχείο Ν.Ιωνίας και από το 1988 και μετά, βρίσκουν κατά καιρούς στέγη στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ν.Ιωνίας, στην “Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση ΙΩΝΙΑ” και τέλος στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του ενιαίου πια Δήμου Βόλου.

Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσία της Κινηματογραφικές Κοινότητας είναι συνεχής και αδιάλειπτη με ένα πρόγραμμα που ξεκινά κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου και λήγει στα τέλη του Μαΐου. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Μεταξουργείο στην Ν.Ιωνία (έναρξη 21:30) και την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο στις 21:15 (έναρξη 21:30).

30-9-2016
Ένα Φιλί για το Τέλος
Song One

Η.Π.Α., 2014, Εγχρωμο
Σκηνοθεσία: Κέιτ Μπάρκερ-Φρόιλαντ
Πρωταγωνιστούν: Αν Χάθαγουεϊ, Τζόνι Φλιν, Μπεν Ρόζενφελντ, Μέρι Στίνμπεργκεν
Διάρκεια: 86 λεπτά

Μια νεαρή κοπέλα, της οποίας ο αδελφός βρίσκεται σε κώμα, αναζητά και βρίσκει τον αγαπημένο του μουσικό, με τον οποίο ξεκινά μια αναπάντεχη ερωτική σχέση. Το ντεμπούτο της Μπάρκερ-Φρόιλαντ καταφέρνει κάτι εξαιρετικά δύσκολο: να συλλάβει την συναισθηματική ένταση των τραγουδιών και πώς η μουσική έχει την ανεξερεύνητη μαγική ιδιότητα να κόβει δρόμο και να βρίσκει κατευθείαν στην καρδιά.
Πληρ. : Δημαρχείο Ν. Ιωνίας Λ. Ειρήνης Τέρμα, ΤΚ 38446 . Τηλ: (24211) 81061 – (24210) 28517 (εργ ώρες), fax: (24210) 28519. Email: [email protected] , www.provoles.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.