Έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου για το Σύλλογο Κεραμιδίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμιδίου ανακοίνωσε ότι η πρώτη συνάντηση των χορευτικών τμημάτων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (για τα παιδικά τμήματα στις 7.30μμ. και για τα τμήματα ενηλίκων στις 8.30μμ.) .Στην πρώτη συνάντηση θα γίνει η σύνθεση των χορευτικών τμημάτων (παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων ) και οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Όπως αναφέρεται, «καλούνται όσοι και όσες επιθυμούν να ασχοληθούν με τον παραδοσιακό χορό και να γνωρίσουν τη μαγεία της λαϊκής μας παράδοσης να επικοινωνήσουν με τους δασκάλους Δημήτρη και Στέφανο Τραγουδάρα στα τηλέφωνα 2421026291 – 6377257861-6977243682.

Θα ήταν παράλειψη να μην επισημάνουμε τις δύο σημαντικές παρουσιάσεις τμημάτων του συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά. Το παιδικό τμήμα ενθουσίασε στο 16ο πανελλήνιο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στη Θεσσαλονίκη στις 11 και 12 Ιουνίου ενώ το τμήμα ενηλίκων εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στα Χανιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων για τον παραδοσιακό χορό που πραγματοποιήθηκαν 26-28 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της πόλης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.