Εγγραφές σε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά

Από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου. Τα προγράμματα απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 10 ετών. Τα παιδιά συμμετέχοντας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα στοιχεία της φυσικής μας ιστορίας, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δημιουργικές τους ικανότητες μέσα από κατασκευές. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου είναι τα εξής:

1) Ο Κόσμος των Ζώων

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα παιδιά γνωρίζουν τα ζώα του Ζωικού Βασιλείου μέσω εκπαιδευτικών παρουσιάσεων και βιωματικών παιχνιδιών. Μέσα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι μικροί φίλοι του Μουσείου ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον που μεγαλώνουν και ζουν τα ζώα. Απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 10 ετών. Διάρκεια Προγράμματος: 2 μήνες (1 φορά/εβδομάδα).

2) Ανακάλυψε τους Δεινόσαυρους
Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα παιδιά γίνονται μικροί παλαιοντολόγοι και εισάγονται στον κόσμο των Δεινοσαύρων. Απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 10 ετών. Διάρκεια Προγράμματος: 2 μήνες, (1 φορά/εβδομάδα).

Τα μαθήματα είναι μία φορά την εβδομάδα και πραγματοποιούνται στο χώρο του Μουσείου (Μικρασιατών 1 με Ζάχου) κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα.

Οι γονείς μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους στη γραμματεία του Μουσείου κάθε μέρα 10:00-13:00, εκτός Δευτέρας. Επίσης, μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Μουσείου 24210 36555 ή στο 6973034810.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.