Εγγραφές στα τμήματα στο “Τέχνης Δρώμενα «Αργώ»”

Το «Τέχνης Δρώμενα Αργώ», ξεκίνησε τις εγγραφές του από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από 18:00- 20:00 «στο στέκι μας Γαλλίας 80α με Ιωάννου Καρτάλη, με όρεξη και νέες ιδέες και πολλές πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2421106680 και 6979355425 ή στα γραφεία μας Γαλλίας 80α με Ιωάννου Καρτάλη. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται όλο το Σεπτέμβριο Τμήματα: ενηλίκων παιδικά. Τα μαθήματα αρχίζουν από 15 Σεπτεμβρίου. Τιμές προσιτές. Οι εγγραφές αφορούν στα ακόλουθα πεδία:
Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, (τμήματα παιδικά ενηλίκων) Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά (τμήματα ενηλίκων).

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά από 8 ετών. (2ωρο). Οι μικροί μας συγγραφείς μέσα από την ανάγνωση θα μάθουν να κοιτάζουν με ενδιαφέρον ένα βιβλίο, να διαβάζουν προσεκτικά ένα κείμενο, να ανιχνεύουν στοιχεία που έχουν σχέση με τη γραφή και, τέλος, να τα αξιοποιούν κατάλληλα συνδυάζοντας όλα αυτά που θα έχουν μάθει. Ο κάθε μικρός συγγραφέας, μόνος του ή σε ομάδα, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια δική του ξεχωριστή ιστορία. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα χρησιμοποιηθεί επίσης επιλεγμένο υλικό το οποίο θα επεξεργαστούν τα παιδιά με δημιουργικούς και παιχνιδιάρικους τρόπους, με στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και την ενίσχυση της διάθεσής τους για παραγωγή λόγου.
Εργαστήρι Δημιουργικής γραφής για ενήλικες. (2ώρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Τα μαθήματα παρέχουν μια λεπτομερή γνώση της θεωρίας και των βασικών πρακτικών της δημιουργικής γραφής. Λογοτεχνική γραφή, σενάριο, στήσιμο χαρακτήρων, μυθολογία, Όμηρος, Λογοτεχνικά είδη και τεχνικές. Η συγγραφή πρωτότυπων έργων καθώς και οι εργασίες, συμβάλουν στην ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχία στο χώρο.

Εικαστικά:
Ζωγραφική, σχέδιο, ακουαρέλα, γραμμικό, ελαιογραφία, προετοιμασία για σχολές Καλών Τεχνών Αρχιτεκτονικής, προετοιμασία για το νέο Γυμνάσιο με κατεύθυνση το μάθημα της Ζωγραφικής που δημιουργήθηκε φέτος στην πόλη μας και λειτουργεί για πρώτη χρονιά (τμήματα παιδικά ενηλίκων).
Ψηφιδωτό για πρώτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει και παιδικό τμήμα ψηφιδωτού για παιδιά από 8 ετών και άνω, Βιτρώ, Χειροποίητο κόσμημα, Ξυλογραφία, Αγιογραφία, Σεμινάρια Πυρογραφίας, Ντεκουπάζ, τεχνικές υφάσματος: (πλέξιμο, φέλτινγκ, υφαντό, μπατίκ, μακραμέ, λασέ). Κατασκευές με χαρτοπολτό (τμήματα παιδικά για παιδιά από 5 ετών και άνω).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.