Εντυπωσίασε η εφηβική ομάδα του Συλλόγου Θρακών Ν. Μαγνησίας

Συμμετείχε σε φεστιβάλ ελληνικών χορών και κέρδισε την πρώτη θέση

Τα βλέμματα έκλεψε η εφηβική ομάδα του Συλλόγου Θρακών Ν. Μαγνησίας, με το κέφι της και την άρτια παρουσίασή της, στο “Σαραρίμ”, το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ ελληνικών χορών που διοργάνωσαν οι “Βορεάδες-Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς” στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και στο οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 30 παιδικές και εφηβικές ομάδες.
Οι έφηβοι Θρακιώτης της Μαγνησίας ξεσήκωσαν τους θεατές με τα τραγούδια και τους χορούς από τη Θράκη που παρουσίασαν κι εντυπωσίασαν τους πάντες, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην ενότητα που διαγωνίστηκαν.
Ο Σύλλογος Θρακών Μαγνησίας ευχαριστεί τα παιδιά, που εδώ και έξι χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα και κάνουν το Σύλλογο υπερήφανο, αλλά και τη δασκάλα χορού κ. Μαρία Μαντζάρη, που με την επιμονή και την υπομονή της έχει καταφέρει να κάνει τις χορευτικές ομάδες του συλλόγου να διακριθούν.
Παράλληλα, ευχαριστίες παραθέτει ο Σύλλογος και σε όλους τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθεια και δίνουν το παρών σε κάθε εκδήλωση.

Τέλος, ο Σύλλογος Θρακών Μαγνησίας ευχαριστεί τους μικρούς συγχορευτές των υπόλοιπων 8 ομάδων της ενότητας που διαγωνίστηκαν, που τους τίμησαν με τη ψήφο τους και έδωσαν στην ομάδα της Μαγνησίας την πρώτη θέση (ισοψηφώντας με τη “φαβορί” ομάδα από τη Φλώρινα) καθώς και την οργανωτική επιτροπή του” Σαραρίμ” που τους επέλεξαν μέσα από 251 ομάδες για να συμμετέχουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.