Επιμορφωτικά σεμινάρια για ελληνική ζωγραφική και πολιτισμό

To Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ» διοργανώνει υψηλής ποιότητας επιμορφωτικά σεμινάρια για ενήλικες στους τομείς του πολιτισμού, της τέχνης, και της τοπικής ιστορίας με εισηγητές εξειδικευμένους ιστορικούς τέχνης, αρχαιολόγους και ιστορικούς.

Από τον Οκτώβρη ως τον Δεκέμβρη πρόκειται να υλοποιηθεί το πρόγραμμα με τίτλο «Γνωρίζοντας τη Θεσσαλία : Άνθρωποι, Τόποι & Μνημεία : από την Εποχή των Σπηλαίων ως το τέλος της Αρχαιότητας» στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα 7.000 χρόνια Θεσσαλικής ιστορίας. (έναρξη Τετάρτη, 12/10 και ώρα 19.30).

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται : βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, έκπτωση σε εκπαιδευτικές εκδρομές και δικαίωμα παρακολούθησης ομιλιών από εξειδικευμένους επιστήμονες. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ», Κωνσταντά 129 & Ιωλκού (2Ος όροφος), Βόλος. Πληροφορίες : Tηλ: 2421102124 (ώρες επικοινωνίας: 18.00 -20.00), www.akadimia-volos.gr, [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.