Έρχεται στον Βόλο η παιδική παράσταση “Μύθοι του Αισώπου”

Στις 2 Αυγούστου στην Εξωραϊστική

Μια ξεχωριστή παιδική παράσταση, έρχεται σήμερα 2 Αυγούστου στην Εξωραϊστική για να εντυπωσιάσει και να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Οι “Μύθοι του Αισώπου” ζωντανεύουν μέσα από τις φωνές των Θανάση Τσαλταμπάση και Αποστόλη Τότσικα.
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ταυτιστεί έστω και μία φορά με τον τεμπέλη τζίτζικα ή το εργατικό μυρμήγκι; Τέσσερις μύθοι του Αισώπου που με την απλότητα τους έχουν την ικανότητα να συγκινήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να διδάξουν, ειδικά τους μικρούς μας φίλους, την αλήθεια πάντα με χαμόγελο.
Χειροποίητες μεγάλες μαριονέτες, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους, ενώ ταυτόχρονα το γέλιο και τα μηνύματα ολοκληρώνουν το υπέροχο σκηνικό.

Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΤΣΙΚΑ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Νικήτας Αναστόπουλος, Νικόλας Γκότσης, Λένα Δεναξά. Η ηχογράφηση έγινε στο In Vitro studio.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ: 60΄ λεπτά ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Παναγιώτα Μωυσιάδου ΜΟΥΣΙΚΗ: Δημήτρης Σινογιάννης ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Μίνα Μαυρομάτη ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης, Ermis Graphics ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Θανάσης Γκότσης
Δευτέρα 2 Αυγούστου 18:15 και 20:00, στο Θερινό κιν/φο «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ».
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική Είσοδος: 7€ / Ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικό: 5€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 6€ (καταστήματα PUBLIC και online στο TicketServices.gr)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.