Ετήσια Σεμινάρια Μουσικοκινητικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού από το Μουσικό Εργαστήρι Βόλου

Mε εισηγήτρια την Μουσικοπαιδαγωγό – Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού, Καίτη Καραχάλιου

Άρχισαν και φέτος οι έγγραφες στις σεμιναριακές συναντήσεις για ενήλικες, που οργανώνονται στο «Μουσικό Εργαστήρι Βόλου, χώρος τέχνης και πολιτιστικής εκπαίδευσης» (Μάνου Χατζηδάκι 30) με εισηγήτρια τη Μουσικοπαιδαγωγό – Θεατροπαιδαγωγό Καίτη Καραχάλιου.

Tα σεμινάρια απευθύνονται σε παιδαγωγούς, μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, γυμναστές, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων και γενικότερα σε άτομα που ασχολούνται με την παιδαγωγική και την τέχνη.

Περιλαμβάνουν θέματα μουσικής, χορού, εικαστικών, λογοτεχνίας, θεατρικού παιχνιδιού. O τρόπος προσέγγισης είναι βιωματικός με μορφή ευχάριστη και παιγνιώδη, κατάλληλη για εκπαιδευτικούς που θέλουν να προσεγγίσουν θέματα τέχνης, και για καλλιτέχνες που δουλεύουν με παιδιά και ενδιαφέρονται για περισσότερη παιδαγωγική κάλυψη.

Διάρκεια σεμιναρίων δύο ώρες την εβδομάδα από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο.

Η Καίτη Καραχάλιου είναι Μουσικοπαιδαγωγός και Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Μένει μόνιμα και εργάζεται στο Bόλο. Σαν Mουσικοπαιδαγωγός ξεναγεί μικρούς μαθητές προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στον μαγικό και μοναδικό κόσμο της Mουσικής, του Θεάτρου και της Tέχνης. Σαν υπεύθυνη του Επιμορφωτικού κύκλου για ενήλικες οργανώνει και εισηγείται σε ετήσια εκπαιδευτικά σεμινάρια Mουσικοκινητικής Aγωγής, Θεατρικού Παιχνιδιού και Mουσικοθεατρικών Δράσεων, για παιδαγωγούς και καλλιτέχνες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6947196558 ή στο «Μουσικό Εργαστήρι Βόλου» 24210-47691
Email: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.