Φιλανθρωπική εκδήλωση για τις “Άσπρες Πεταλούδες”

Με τη σχολή Ελληνικής μουσικής του Παύλου Πλάκα

Μεγάλη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το ίδρυμα ΆΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΎΔΕΣ τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τα παιδιά του ιδρύματος, που ως γνωστόν πέρυσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.Το ίδιο και φέτος οι συμπολίτες μας καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ιδρύματος για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.
Τη μουσική κάλυψη παρέχει και φέτος το συγκρότημα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα μ ένα ποικίλο πρόγραμμα συναυλιακό και χορευτικό.
Με την ορχήστρα της Σχολής συμμετέχουν: Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι. Απόστολος Πλακαρος και Γιάννης Κουτσερής κιθάρα. Κώστας Βουδούρης μπαγλαμά. Νίκος Μπέλος τουμπερλέκι Στα πλήκτρα θα είναι ο γνωστός μουσικός και μαέστρος Νίκος Νέβρος. Τραγουδούν: Μπορισλάβα Γκάντσεβα, Λίτσα Αρσενοπούλου και σε έκτακτη συμμετοχή οι: Λεωνίδας Τίγκας Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου καθώς και ο μικρός μαθητής της Σχολής Γιάννης Τριανταφυλλίδης στο μπουζούκι. Την επιμέλεια και ενορχήστρωση του προγράμματος έχει κάνει ο Παύλος Πλάκας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.