Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ) προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, στο πατάρι της καφετέριας «ΟΣΤΡΙΑ», στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Η έναρξη της Συνέλευσης έχει προγραμματιστεί για τις 18:00, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, θα επαναληφθεί στις 18:30, με τα παρακάτω θέματα: απολογισμός δραστηριοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2024, ταμειακός απολογισμός για το έτος 2024, έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2024, οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2025.
Μετά τη λήξη της συνέλευσης, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου. Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν εγκαίρως, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των διαδικασιών.
Γενική Συνέλευση σήμερα στο ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.




























