Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ήμουν μάρτυρας του ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ηθοποιός καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη, γεγονός που επιβεβαίωσε ο συνάδελφός του, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στην επιβεβαίωση περιστατικού ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, προχώρησε ο επίσης ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Καταγγελίες για χτυπήματα εν ώρα παραστάσεως
Η υπόθεση αφορά ηθοποιό, ο οποίος εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Γιώργο Γεραρή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποίου, ο πελάτης του συμμετείχε στην παράσταση «Φον Δημητράκης» την περίοδο 2013 έως 2015.

Όπως είπε ο δικηγόρος στον τηλεοπτικό σταθμό, ο πελάτης του ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια της παραστάσεως ο Πέτρος Φιλιππίδης τον χτυπούσε πολύ δυνατά, σε σκηνές που το απαιτούσε το σενάριο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επισκεφθεί ακόμα και τα επείγοντα νοσοκομείων πάνω από μια φορά.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού και η περιγραφή Σκιαδαρέση
Σύμφωνα με τον πελάτη του δικηγόρου, Γιώργου Γεραρή, μια ημέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε εξηγήσεις για τον λόγο που ο ηθοποιός συνομιλούσε με συναδέλφους στα καμαρίνια. Ακολούθησαν κάποια άσχημα λόγια και τότε σύμφωνα με την περιγραφή του καταγγέλλοντα ηθοποιού, ο Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε να τον γρονθοκοπά.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είδε και ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος συμμετείχε στην παράσταση.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» δήλωσε ο κύριος Σκιαδαρέσης.
Στη συνέχεια, μαζί με συναδέλφους παρενέβη ώστε να σταματήσει ο ξυλοδαρμός του καταγγέλλοντα ηθοποιού.

Όπως δήλωσε ο κύριος Σκιαδαρέσης, αμέσως μετά από αυτό το περιστατικό σκέφτηκε να εγκαταλείψει την παράσταση, αλλά έπειτα από συμβουλή του δικηγόρου του και έχοντας μόνο λίγες εναπομείναντες παραστάσεις, αποφάσισε να μην αποχωρήσει.

Όσο για την καταγγελία του θύματος του ξυλοδαρμού, ισχυρίστηκε πως αν οι αρχές τον καλέσουν να καταθέσει για το περιστατικό, ασφαλώς και θα το κάνει.

«Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Σκιαδαρέσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.