«Gladiator 2»: Ο Μονομάχος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη;

Σχεδόν δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τον θρυλικό «Gladiator» (Μονομάχος) με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου και σκηνοθέτη τον Ρίντλεϊ Σκοτ, και εξαρχής ακουγόταν ότι θα υπάρξει συνέχεια της πρώτης ταινίας -παρότι ο πρωταγωνιστής που ενσάρκωνε ο Κρόου, ο Maximus Decimus Meridius, στο τέλος σκοτώνεται!

Όπως φαίνεται, όμως, το «Gladiator 2», δε θα παραμείνει για πολύ ακόμα στα χαρτιά. Πέρυσι, ανακοινώθηκε ότι ο Σκοτ θα σκηνοθετούσε και τη νέα επική ταινία, προσαρμόζοντας ένα σενάριο του Πίτερ Κρεγκ, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τη συνέχεια του επίσης θρυλικού «Top Gun».

Πάντως, οι παραγωγοί του «Men In Black», Ουόλτερ Παρκ και Λόρι Μακντόναλντ, επιβεβαίωσαν ότι συνεργάζονται με τον Βρετανό σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα εμπλέκονταν στο πρότζεκτ αν το σίκουελ δεν είναι αντάξιο της επικής πρώτης ταινίας. «Η ιστορία λαμβάνει χώρα 30 χρόνια αργότερα… 25 χρόνια αργότερα» αναφέρει ο Παρκ.

Αυτή η δήλωση φαίνεται να επιβεβαιώνει προηγούμενες αναφορές ότι η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Lucius, γιο της Lucilla (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του αυτοκράτορα Κόμοδου (Γιοακίν Φίνιξ).

Ο τραγουδιστής Νικ Κέιβ έγραψε κάποτε το δικό του σενάριο για τη συνέχεια του «Gladiator», σύμφωνα με το οποίο οι Θεοί θα… ανάσταιναν τον χαρακτήρα του Ράσελ Κρόου, ώστε ο Maximus να υπερασπιστεί τους Χριστιανούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.