«Γράμμα στον Θεό» απ΄τον «Αθέμιτο»

Print

Η ‘Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου & Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ’ παρουσιάζει την παράσταση «Γράμμα στον Θεό», στο Κινηματοθέατρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, από 13 έως και 16 Νοεμβρίου, ώρα 9.15 μ.μ. Το έργο είναι βασισμένο σε κείμενο του Ερίκ-Εμάνουελ Σμιτ ‘Ο Όσκαρ και η Ρόζ κυρία’.
Η εκπληκτικής ζωντάνιας πένα του συγγραφέα, αποδίδει τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού, του δεκάχρονου Όσκαρ, που βρίσκεται στο νοσοκομείο και τη σχέση που αναπτύσσει με την εθελόντρια (γιαγιά Ρόουζ, όπως την αποκαλεί, από τη ροζ στολή που φορούν οι κυρίες αυτές) η οποία του κρατά συντροφιά. Η ‘ροζ Κυρία’ εμπνέεται διάφορες ιστορίες για να αποσπά το παιδί από δύσκολες σκέψεις κι οι δύο τους κάνουν ένα ταξίδι ολόκληρης ζωής, εντός ολίγων ημερών…
Έτσι ο μικρός Όσκαρ, γίνεται έφηβος, νέος, ερωτεύεται, τσακώνεται, παντρεύεται, αναζητεί, προβληματίζεται, απελπίζεται, ανακαλύπτει και λυτρώνεται… μέσα σε δέκα μέρες. Ερμηνεύουν : Αλέξανδρος Κοσμάς, Μαρία Καργαδούρη και οι μικροί Ιωάννα Κάπρι και Γιώργος Πολύζος. Η παράσταση βρίσκεται υπό την αιγίδα και την αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Διαρκεί 95΄ (με διάλλειμα 10΄) και με συνδρομή 5 ευρώ, (κρατήσεις θέσεων 6974-059-270 –ώρες 11-2 μ.μ.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.