H Μόνικα για μια εμφάνιση στο Βόλο

Η Μόνικα θα επισκεφθεί τον Bόλο για μια μοναδική βραδιά στο Lab Art την Παρασκευή 24 Απριλίου, όπου θα ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της δίσκου “Secret In The Dark” και θα μας ξαναθυμίσει παλιότερες αγαπημένες της επιτυχίες. Μετά από την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο και τις μεγάλες εμφανίσεις της στο Fuzz Live Music Club πριν λίγο καιρό, όπου παρουσίασε live το καινούργιο της άλμπουμ “Secret In The Dark”, η Μόνικα κάνει μια στάση στην πόλη του Βόλου για να διαδώσει κι εκεί το μυστικό και να συστήσει από κοντά σε ακόμα περισσότερο κόσμο τον τρίτο της δίσκο.

Συνοδευόμενη από την ανανεωμένη μπάντα της, η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε με σύγχρονη ποπ αισθητική στο “Secret In The Dark”. Ο Βόλος αποτελεί τον τρίτο σταθμό της χειμερινής περιήγησής της στην Ελλάδα, που ξεκίνησε από τα Ιωάννινα και συνέχισε στο αθηναϊκό Fuzz Live Music Club.
Την Μόνικα θα συνοδεύσουν επί σκηνής οι: Βαγγέλης Κατσαρέλης (Τρομπέτα), Κώστας Βαβούσης (Μπάσο), Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Τύμπανα), Στέλιος Προβής (Κιθάρα). ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10 ευρώ προπώληση (Περιορισμένα 100 εισιτήρια). 13 ευρώ προπώληση/ταμείο.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, Lab art: Ζάχου Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Βόλος. Doors open – 22:00
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: – Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, – Public store, Ογλ με Κονταράτου, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.