Η Άννα Φόνσου στον «Μπακαλόγατο»

Στην παράσταση την Τέταρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θέατρου και του κινηματογράφου Άννα Φόνσου αποδέχθηκε την πρόταση της Θεατρικής Παρέας Συκής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής “Γεώργιος Ρηματισίδης” και θα τιμήσει με την παρουσία της την παράσταση του «Μπακαλόγατου», την Τέταρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

Η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου και παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΙΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Α. ΑΚΡΙΒΟΥ , ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΝΗΣ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Γ. ΑΚΡΙΒΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΥΓΕΤΑΚΗΣ. ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΜΒΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η ίδια η Άννα Φόνσου δηλώνει: «Ανυπομονώ να βρεθώ στον Βόλο και κοντά στους Βολιώτες, όχι μόνο για να τιμήσω την προσπάθεια του φίλου μου Σταμάτη Παγασαίου, αλλά γιατί ο Βόλος κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και λιγάκι σας ‘ζηλεύω” που ζείτε σ αυτή τη ‘μαγική πόλη’. Φυσικά είμαι βαθιά συγκινημένη για την προσπάθεια σας να στηρίξετε το ίδρυμα “Το Σπίτι του Ηθοποιού”. Καλή αντάμωση λοιπόν με όλους τους φίλους Βολιώτες…».

Ο Σταμάτης Παγασαίος δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος, που ένα όνειρό μου γίνεται πράξη, να βοηθήσουμε κι εμείς το ίδρυμα το “Το Σπίτι του Ηθοποιού”, που δημιούργησε σχεδόν με αυτοθυσία η κοσμαγάπητη Άννα Φόνσου. Δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει αλλιώς αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική δυο χρόνια τώρα, όπου παρουσιάστηκε, όπως και οι κριτικές…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.