Η διεθνούς φήμης σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη μίλησε στο Ράδιο Ένα (ηχητικό)

Με αφορμή το αποψινό θεατρικό «Ο Αριστοφάνης ονειρεύεται Λυσιστράτη και Πραξαγόρα »

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη μίλησε στο Ράδιο Ένα 102,5 και τον Ηλία Κουτσερή, με αφορμή το αποψινό θεατρικό στον Βόλο, «Ο Αριστοφάνης ονειρεύεται Λυσιστράτη και Πραξαγόρα », όπου υποδύεται την Πραξαγόρα.
Η Μυρσίνη Μαργαρίτη είναι μια πολύπλευρη υψίφωνος με ένα ευρύ ρεπερτόριο που εκτείνεται απ΄το μπαρόκ ως την σύγχρονη μουσική. Ο διεθνής τύπος έχει εκθειάσει την μουσικότητά της, την δεξιοτεχνία, την καθαρότητα του ήχου και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. Έχει εργαστεί ως μόνιμη σολίστ στην Όπερα του Χάλε, στη Γερμανία, και έχει συνεργαστεί με όπερες στην Αυστρία, την Ελβετία και φυσικά με την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Σπούδασε βιολί και τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στο Εθνικό Ωδείο στην Αθήνα, ενώ είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε δυο μάστερ στο Πανεπιστήμιο Mozarteum στο Salzburg με υποτροφίες του Ιδρύματος Ωνάση και Juergen Ponto. Διδάσκει κλασσικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κονταλι και ερμηνεία μιούζικαλ στο P.M.T.P-School of Professional Musical Theatre Performance

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.