«Οι Δολοφόνοι του… λουστήρα» απ΄τους «Κεραμιδόγατους»

«Οι Δολοφόνοι του… λουστήρα»(Scherenschnitt) του Paul Portner ,είναι η ανατρεπτική, διαδραστική και άκρως διασκεδαστική κωμωδία που παρουσιάζουν οι «Κεραμιδόγατοι».
Έχει χαρακτηριστεί από το βιβλίο Γκίνες ως «η μακροβιότερη παράσταση», καθώς ίσως είναι το μοναδικό θεατρικό έργο που παίζεται χωρίς διακοπή σε όλον τον κόσμο από το 1963 που ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Στην Ελλάδα έγινε γνωστό με τον τίτλο «σεσουάρ για δολοφόνους»…

Η επιτυχία της κωμωδίας στηρίζεται στη συμμετοχή του κοινού, το οποίο καθορίζει τη ροή της παράστασης και έχει τη δυνατότητα συνεχώς να την ανατρέπει.

Υπόθεση: Στον όροφο που βρίσκεται πάνω από το κομμωτήριο του Τόνυ, δολοφονείται μία διάσημη πιανίστα. Ύποπτοι είναι όλοι οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κομμωτήριο, καθώς είχαν όλοι και το κίνητρο και την ευκαιρία να τη σκοτώσουν.

Σκηνοθεσία-προσαρμογή κειμένου-μουσική επιμέλεια: Έφη Σταυροθεοδώρου. Σκηνικά-φωτογραφία: Αντώνης Μήλιος. Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: VasoulaDor. Παίζουν: Αλέκος Καραμπάσης, Αφροδίτη Ζωγράφου, Δήμητρα Θεοδωράκη, Βασίλης Γιαννουλάκης, Γιώργος Κανελλόπουλος. Guest: ΕυΆγγελος Κάβουρας (εμψυχωτής ΔραΠαικτών Βόλου). Για δύο ακόμα παραστάσεις : Βόλος,Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Ιουνίου,στις 9:15μμ. Είσοδος :4ευρώdolofonoi

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.