Οι «Empty Frame» στον Βόλο

Την Παρασκευή 3 Μαΐου Cafe Santan

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα και σε αρκετά φεστιβάλ, ήρθε η ώρα οι Empty Frame να εμφανιστούν για πρώτη φορά ενώπιον του φιλόξενου κοινού του Βόλου και μάλιστα στο θρυλικό Cafe Santan. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- προαναγγελία της εκδήλωσης, «στη φαρέτρα, ο τρίτος τους full legth δίσκος, το “Who Wants To Ride The Horse” (ψηφισμένο σε αρκετές λίστες ως ένα από τα καλύτερα album για το 2018), υλικό από όλες τις προηγούμενες δουλειές, αλλά και καινούργια τραγούδια. Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τις alternative, indie, progressive, folk μουσικές αναφορές τους και εξερευνώντας, παράλληλα, πιο heavy μονοπάτια, οι Empty Frame έχουν καταξιωθεί για τις εκρηκτικές τους live εμφανίσεις, στις οποίες αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο ο προσωπικός τους ήχος.
INFO: Παρασκευή 3 Μαΐου, Cafe Santan, Εργατικού Κέντρου 12. Είσοδος: Ελεύθερη. Doors Open: 21.00 LINKS Facebook Event: https://www.facebook.com/events/427773281129275/
Λίγα λόγια για το “Who Wants To Ride The Horse”.
Βγαλμένο μέσα από τα πιο σκοτεινά χρόνια της ελληνικής καθημερινότητας το «Who Wants To Ride The Horse» ενσωματώνει κοινωνικούς προβληματισμούς, πολιτική οργή, ανησυχίες και αδιέξοδα και το κάλεσμα είναι απλό: «Who wants to ride the horse. Get on your feet and try your luck».

Empty Frame: A brief history

Οι Empty Frame, εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και καλοκουρδισμένες μπάντες της ελληνικής underground αγγλόφωνης σκηνής, έχοντας προκαλέσει αίσθηση τόσο με τον πρωτοποριακό τους ήχο, όπως αποτυπώνεται στις δισκογραφικές τους δουλειές, όσο και με τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους οι οποίες είναι πάντα σημείο αναφοράς. Μετρούν αισίως πέντε δισκογραφικές δουλειές (3 albums και 2 soundtracks), οι οποίες συγκεντρώνουν εξαιρετικές κριτικές από κοινό και μέσα. Από τις 12 Μαρτίου 2018 κυκλοφορεί και ο πέμπτος τους δίσκους με τίτλο «Who Wants To Ride The Horse». Πότε ονειρική και μυστηριακή και πότε νευρώδης και εκρηκτική, αλλά πάντα μελωδική, η μουσική τους δεν περιορίζεται σε ένα είδος, ενώ οι συνθέσεις τους αποτυπώνουν με τρόπο ξεχωριστό το πάντρεμα των επιρροών τους με τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις «εμμονές» του συγκροτήματος. Αν κάποιος προσπαθούσε οπωσδήποτε να την περιγράψει θα έπρεπε να πει ότι κινείται στο φάσμα του ανεξάρτητου ροκ με στοιχεία alternative, indie, folk, gypsy, post – rock, progressive και κλασικής μουσικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.