Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pingfong με τον Baby Shark

Στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου στις 25 Ιουλίου

Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pingfong με τον Baby Shark, το “Pinkfong Baby Shark Live Musical” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 2,8+ δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong. Η παράσταση θα βρίσκεται στο Βόλο, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», για μία μοναδική παράσταση την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 στις 9:00 μ.μ.
Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αυθεντικά Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη). Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Η ιστορία

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο Baby Shark έχει χαθεί… Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο Baby Shark; Πως θα τον εντοπίσουν;
Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα» και η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ. Εισιτήρια προπωλούνται: στο Βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΚΛΟΥ» Αντωνοπούλου 15, στο https://www.viva.gr/tickets/theater/kalokairini-periodeia/pinkfong-baby-shark/ και στα συνεργαζόμενα με το viva.gr καταστήματα.
Συντελεστές: Κείμενα: Παύλος Μητσόπουλος. Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου. Αυθεντική Μουσική: Smart Study Ltd. Σκηνικά – Κοστούμια: Μαγδαληνή Σίγα .Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης. Σχεδιασμός Φωτισμού: Ανέστης Άγκος. Σχεδιασμός Video: Παναγιώτης Πέτρου. Graphic Design: Κλέων Ζησιμόπουλος. Διανομή: Kolossaion Productions. Παραγωγή: Underdog Entertainment. Παίζουν: Ειρήνη Βλάχου, Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Αναστασία Διατσίδου, Νικόλ Κουνενιδάκη, Αναστασία Μαυροπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Ευθυμία Ρετσίνα. Πληροφορίες στο 6987 089 778, 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00 μ.μ.