Η Ευαγγ. Γκουντρουμπή παρουσιάζει το βιβλίο της στον Βόλο

Η Ευαγγελία Γκουντρουμπή παρουσιάζει στο Open Office Volos σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, το βιβλίο της «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» (Εκδόσεις Επίκεντρο). Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook αλλά και στο χώρο του Open Office Volos όπου η είσοδος είναι δωρεάν (για την παρουσία στο χώρο θα γίνουν δηλώσεις συμμετοχής καθώς, λόγω μέτρων προστασίας, ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος). Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται στο χώρο του Open Office και μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook. Πληρ. συμμετοχές, στο email: [email protected] , τηλ. 2421023099
Για το βιβλίο
«Το βιβλίο μου «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» (Εκδόσεις Επίκεντρο), όπως καταλαβαίνει κάποιος και από τον τίτλο είναι η δική μου ιστορία με τον καρκίνο αλλά και πολλών άλλων φίλων, γενναίων φίλων, που νόσησαν από καρκίνο αλλά και άλλες χρόνιες ασθένειeς. Ο τίτλος του είναι πολύ αντιπροσωπευτικός. Το βιβλίο είναι αυτά τα τρία πράγματα: Η ασθένεια, η δική μου ιστορία και ιστορίες γενναίων φίλων. Όλες οι ιστορίες είναι αληθινές. Σε κάποιες υπάρχει το πραγματικό μικρό όνομα κι έτσι μπορούν να αναγνωριστούν, ενώ σε κάποιες άλλες υπάρχει ψευδώνυμο και διαφορετικά προσωπικά χαρακτηριστικά διότι μου το ζήτησαν όσοι μου τις εμπιστεύτηκαν. Υπάρχει δηλαδή και αρκετή μυθοπλασία στα ονόματα, τόπους κ.α. Τα στοιχεία της νόσου και η ουσία της ιστορίας όμως είναι πραγματικά…»
Για την συγγραφέα
H ΕυαγγεΛία Γκουντρουμπή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο. Σπούδασε Ιστορία & Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Μουσειολογία & Πολιτιστική Μουσειακή Διαχείριση, έκανε μεταπτυχιακό στο Project Management ενώ σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο επιστημονικό πεδίο του place/city branding. Έχει εργαστεί στην αναζήτηση, προώθηση, διοίκηση και συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε πανεπιστήμια και ΟΤΑ, στη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συναντήσεων, ημερίδων, συνεδρίων. Σήμερα είναι υπεύθυνη στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Λαρισαίων. Το Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Επίκεντρο» το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.