Η Γκαλερί Καπόπουλος παρουσιάζει το “Ταξίδι στην τέχνη” στο Valis Resort

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της έκθεσης

«Ταξίδι στην Τέχνη» είναι η έκθεση έργων ζωγραφικής και γλυπτικής που διοργανώνεται από την γκαλερί Καπόπουλος στο Ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου, από τις 21/12/18 έως τις 10/1/2019.

Η έκθεση όπως φαίνεται και από τον τίτλο μας «ταξιδεύει» με μαγικό τρόπο από το κλασικό στο μοντέρνο, από το μελαγχολικό τοπίου ενός κάταχνου λιμανιού σε εκρηκτικές συνθέσεις χρωμάτων και υλικών που μας γεμίζουν με χαρά.
Έργα παραστατικής κλασικής ζωγραφικής όπως του θρυλικού Αλέκου Φασιανού, του Βασίλη Σπεράντζα, του Χριστοφόρου Μπαλαμπανίδη, του Απόστολου Λάβδα και του Τάσου Χάνια, συνυπάρχουν με έργα σύγχρονων και μοντέρνων καλλιτεχνών όπως ο street artist Sonke και ο wall sculptor David Gerstein.

Εντυπωσιάζουν οι Γλυπτές Ελιές του Κωνσταντίνου Βαλαή που μοιάζουν με πραγματικά δέντρα, η «Καραμέλλα Ελληνική Σημαία» της διάσημης Γαλλίδας γλύπτριας Laurence Jenkell, και η μεταλλική αρκούδα του Richard Orlinski έργο του διασημότερου και πιο ακριβοπληρωμένου γλύπτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο και που για πρώτη φορά εκτίθεται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και Πηλίου.
Επίσημα εγκαίνια της έκθεσης με τιμές έκπληξη και προτάσεις για δώρα το Σάββατο στις 29/12 στις 6.00 μμ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Πωλήσεις: Σοφία Μακρυγιώργου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.