Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλώ στην «Επίμονη Τέχνη»

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλώ και η Πρόεδρός της Kα Μαρία Καραπαναγιώτη, χορογράφος – χοροθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός – DD Tutor, αποδεχόμενες με χαρά την πρόσκληση που τους έγινε, συμμετείχαν στην εικαστική έκθεση της ‘Επίμονης Τέχνης’, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
Στην πρώτη live έκθεση αφιέρωμα Covid-19 με τίτλο ‘ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ Covid-19’, την οποία επιμελήθηκε η εικαστικός Χρύσα Μπαρζόκα, εξαιρετικοί καλλιτέχνες παρουσίασαν έργα που δημιούργησαν αφενός καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, αφετέρου έργα που εκφράζουν την πρωτόγνωρη εποχή που διανύσαμε.
Η ομάδα χορού Δρυάδες εν Πλώ παρουσίασε performance με τον τίτλο “Μαγεμένη σιωπή” με ζωντανή πρωτότυπη μουσική του Ανδρόνικου Τρούκη.
Σύμφωνα με τη χορογράφο, κυρία Καραπαναγιώτη, η performance σηματοδοτεί το σώμα που υπάρχει εντός ορίων και την Τέχνη που ωθεί να απλώνουμε τα χέρια της ψυχής και του νου για να γίνουμε κλαδιά, να βγάζουμε φύλλα, να γεμίζουμε μπουμπούκια και να ανοίγουμε σε όμορφα λουλούδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.