Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο video clip «Της Άνοιξης κολώνια»

Tου τραγουδιού της Πολυξένης Καράκογλου

Το τραγούδι «Της Άνοιξης κολώνια» είναι ένα τραγούδι για τον έρωτα στην πορεία του χρόνου, για το ταξίδι του μυαλού, για τους ανθρώπους που αλλάζουν και ξανασυστήνονται.
Η Πολυξένη Καράκογλου όταν είχε πλέον καταλήξει με την στιχουργό Αθηνά Σπανού στα τραγούδια του προσωπικού της άλμπουμ “Σημεία Στίξης”, ζήτησε από την καλύτερη της φίλη να επιλέξει το αγαπημένο της για να πρωταγωνιστήσει στο videoclip του. Το όνομα της φίλης της είναι Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
Η Πολυξένη και η Μάρθα γνωρίζονται από το Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά όταν και οι δυο τους ονειρεύονταν αυτό που τώρα κάνουν ως επάγγελμα.
“Ήμουν 100% σίγουρη πως θα διάλεγε το «Της Άνοιξης Κολώνια». Αυτό το ρομαντικό, γεμάτο μέλι και μυρωδιές, τραγούδι φώναζε Μάρθα. Απλώς επιβεβαιώθηκα”.
Με τον πιο φυσικό τρόπο και τη λάμψη της μας ταξίδεψε στο όνειρο αυτό, πίσω από την πράσινη πόρτα και τα μυστικά της. Όνειρο ή όχι. Αυτό θα το πουν οι θεατές.
Η Μάρθα είναι η ηθοποιός που μας έχει συγκλονίσει με την ερμηνεία της στην σειρά “Παγιδευμένοι” και έχει καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να κερδίσει επάξια τη θέση της στο χώρο της τηλεόρασης.
Το video clip του τραγουδιού σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Βαλεργάκη, ο οποίος ανέλαβε και τη διεύθυνση φωτογραφίας με την πολύτιμη συμβολή της Σοφίας Καρακάση στη σκηνογραφία. Έπαιξε η ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Αφροδίτη Βραχοπούλου, Δήμητρα Θωμλούδη, Βάσια Κατσιγιάννη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Κωνσταντίνος Μαλακατές, Άρης Μπαταγιάννης, Χριστίνα Μπλανάρου, Μάριος Ιβάν Παπούλιας και Μάνος Ψάρρης.
Τους στίχους υπογράφει η Αθηνά Σπανού και την ενορχήστρωση οι Αλέξανδρος Κούρος και Μάριος Ιβάν Παπούλιας. Έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Βεντουρής (κοντραμπάσο), Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα- φλικόρνο), Αλέξανδρος Κούρος (πιάνο-programming), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί, μαντολίνο, μεταλλόφωνο) και Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν). Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Praxis από τον Κώστα Παρίσση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.