«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» έρχεται σήμερα στον Βόλο

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή»η επίσημη θεατρική παράσταση, ζωντανεύει τον μαγικό κόσμο της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων. Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού κι έρχεται στον Βόλο, σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο θερινό δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
Η Μάσα και ο Αρκούδος, είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίωςγνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για την Ντάσα! Ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στο υπέροχο δάσος τους.Τα πεντανόστιμα cupcakes με την συνταγή του Αρκούδου φουρνίζονται και όλοι είναι έτοιμοι για την υποδοχή της Ντάσα.Τι συμβαίνει όμως όταν η Ντάσα καθυστερεί να πάει στο πάρτι-έκπληξη και η Μάσα οργανώνει όλη την παρέα και ξεχύνονται στο δάσος να την βρουν; Όλοι μαζί επί σκηνής τραγουδούν, χορεύουν και μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο της Μάσα προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που πρέπει να παίξουν και να λύσουν όλοι μαζί. …
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα, Κείμενο: Χάρης Χιώτης,Αγνή Χιώτη , Μουσική: Γιώργος Κωστογιώργης, Σκηνογραφία: Ντίνα Ζαφειρίου,Kolossaion Productions, Ενδυματολογία: Σωτήρης Καραθανάσης, Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα, Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς, Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Ζαφειρίου, Sounddesign: ΤσεσμελόγλουΔημήτρης, Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Kolossaion Productions, Hairstyling: Γιαννακοπούλου Άννα. Σκηνοθεσία trailer: Παναγιώτης Κουντουράς. Φωτογράφιση: Γιώργος Νάκης ,Παραγωγή: Kolossaion Productions. Πρωταγωνιστούν: Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού,Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή,Κριστάνα Καρρίκι, Όλια Μήτσιου,Χρύσα Μπολλάτι,Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου.
Εισιτήρια
Tιμή προσφορά σε προπώληση: 11€, Γενική είσοδος στο ταμείο: 13€. Εισιτήρια προπωλούνται:στοhttps://www.more.com/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-mia-megali-giorti/στοΒιβλιοπωλείο ΛΥΧΝΟΣ (Κ. Καρτάλη 160) και στονΚΕΧΑΪΔΗ (Μουσική Ήχος Φως) (Κουταρέλια 29) .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.