Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον  Βόλο την Τετάρτη 25 Αυγούστου

Στηρίζοντας  την Ελληνική Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων

Τη Θεσσαλία επισκέπτεται και φέτος η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προσκεκλημένη του Δικτύου  «Περραιβία», του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Επιστημών, προκειμένου  να πραγματοποιήσει, τις καθιερωμένες, πλέον, μεγάλες συναυλίες, με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων και δομών.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί  συναυλία στον Βόλο, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 8.45 μ.μ., με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου (Θερινό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου) , ενώ η Μπάντα ΓΕΝ θα πραγματοποιήσει συναυλία και στην Καρδίτσα, για πρώτη φορά στην ιστορία, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021,  με συνδιοργανωτή τον Δήμο Καρδίτσας.

Στη φετινή συναυλία του Βόλου, οι διοργανωτές θα τιμήσουν  και θα στηρίξουν  δύο σπουδαίες εθελοντικές οργανώσεις, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, που βρίσκονται πάντα δίπλα στον πολίτη και συμμετέχουν σε δύσκολες αποστολές (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς, ατυχήματα, καταστροφές κλπ) και πολλές φορές τα μέλη τους θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους ,προκειμένου να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο, ενώ προσφέρουν καθημερινά τεράστιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι πολίτες του Βόλου, να συμμετέχουν και φέτος, σε μια  εξαιρετικής ποιότητας εκδήλωση, που σπάνια συναντά κανείς, ενώ παράλληλα θα στηρίξουν την προσπάθεια προμήθειας άκρως απαραίτητου εξοπλισμού , όπως είναι οι απινιδωτές, συντήρηση  πλωτών μέσων, σωστικών εργαλείων κλπ, βοηθώντας με τον τρόπο  αυτό στη διάσωση ανθρώπινων ζωών.

Οι  συναυλίες  έχουν  τίτλο  «Το πάρτυ των …αναμνήσεων!», στις οποίες  θα παρουσιαστούν τα καλύτερα τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου και των Sixties, θα είναι, όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή Ελληνική μουσική και θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική, τραγούδι, εικόνες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα.

Την  καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο  Κερκυραίος μαέστρος  κΤσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης (ΠΝ).

Σολίστ: Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος),  Ανδρέας Καραούλης (τενόρος)  και Μ. Κοκκώνης (τενόρος).

Επιμέλεια –Συντονισμός: Κώστας Σκριάπας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.