Η Νάντια Καραγιάννη τραγουδά Βέμπο στον Βόλο

Μια εκδήλωση του Συλλόγου Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η Αγχίαλος»

Την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018, ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας διοργανώνει μία τιμητική μουσική εκδήλωση, με αφορμή τα σαράντα χρόνια από τον θάνατο της «Τραγουδίστριας της Νίκης» Σοφίας Βέμπο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» με ώρα έναρξης 21:15. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερμηνεία των τραγουδιών αυτής της εμβληματικής προσωπικότητας έχει η χαρισματική τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη.

Τα σαράντα χρόνια απουσίας της Σοφίας Βέμπο δεν κατάφεραν να σβήσουν από την μνήμη μας την μεγάλη προσφορά της στην Ελλάδα. Τα τραγούδια της, με συμβολισμούς διαχρονικούς και περιεχόμενο αφοπλιστικά επίκαιρο, γράφουν και σήμερα ιστορία. Όσο αυτή η χώρα θα αγωνιά για το αύριο, κάποια Θρακιώτισσα – Βολιώτισσα τραγουδίστρια σαν την Σοφία Βέμπο, θα μοιράζει ελπίδα, θα θυμίζει ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Η καλλιτεχνική αυτή συνεργασία δε συνιστά μια παρωχημένη και επιδερμική παρουσίαση των τραγουδιών της Βέμπο. Αντίθετα, ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας ενθαρρύνει ταλαντούχους και καταξιωμένους καλλιτέχνες να συμβάλλουν σε μια ερμηνευτική προσέγγιση με σεβασμό και βάθος σκέψεως που αντανακλά ένα μουσικό ήθος.

Άλλωστε, η πορεία του Συλλόγου έχει να αναδείξει ένα πολύκλωνο ποιοτικό πολιτιστικό έργο που αντικατοπτρίζεται σε πολλές εκφάνσεις της Τέχνης και της Επιστήμης. Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ιερό Ίδρυμα «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» των Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας –Βόρειας Θράκης

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ την ημέρα της παράστασης.

Η τιμή προπώλησης των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ. Η προπώληση στο Βόλο γίνεται από τα καταστήματα
1.Βιβλιοπωλείο <Το κλου> Αντωνοπούλου 15 & Ιάσονος τηλ.2421032797
2.Καπνοπωλείον Γνήσιον Τάκη Οικονομάκη 41 τηλ. 2421214024
3.Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καρτάλη 155 &Ανθίμου Γαζή τηλ. 2421028640
4.Μουσικός Οίκος ΚΕΧΑΙΔΗ 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλ.2421037891
Στη Νέα Αγχίαλο. Καφεκοπτείο Φωτεινής Τριαντοπούλου 30ης Ιουλίου 58 τηλ. 2428078259
Πανελλαδικά πωλήσεις πραγματοποιούνται μέσω του Viva.gr .Φοιτητικά, μαθητικά και παιδικά εισιτήρια διατίθενται στη τιμή των 5 ευρώ, καθώς και ομαδικά συλλόγων στη τιμή των 6 ευρώ μόνο μέσω του Viva.gr ΑΜΕΑ δωρεάν στο τηλ.6974120888.(Οι θέσεις είναι περιορισμένες 15).

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα» και η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.