«Η πονηρή αλεπού και το πάθημά της» στη «Θεατρίνη»

Ο Θεατρικός θίασος Θεατρίνη κλείνει τη θεατρική σεζόν, με το παιδικό έργο “H πονηρή αλεπού και το πάθημά της”, που ανεβαίνει ήδη από το Σάββατο 30 Απριλίου και κάθε Σάββατο έως 28 Μαΐου στις 17:30 στο Κέντρο πολιτισμού και τεχνών Θεατρίνη (Πλάτωνος 20).

Ο Ρουρού το γουρουνάκι σώζει την αλεπού, η οποία καταπλακώθηκε από κάτι πέτρες. Εκείνη του υπόσχεται πως δεν θα τον πειράξει, αλλά δεν κρατάει τον λόγο της και τον κυνηγάει για να τον φάει. Ο Ρουρού τρέχει να το πει στις φίλες του την σοφή Παπίτσα και την Κοκό και αποφασιζουν όλοι μαζί να δώσουν ένα καλό μάθημα στην πονηρή αλεπού που δεν κράτησε τον λόγο της. Στο τέλος, η Μουσίτσα η αλεπού καταλαβαίνει το λάθος της και υπόσχεται πως δεν θα ξανακάνει πονηριές.

Το μήνυμα του θεατρικού έργου είναι πως δεν πρέπει να λέμε ποτέ ψέματα και να κοροϊδεύουμε τους άλλους γιατί στο τέλος μένουμε μόνοι μας χωρίς φίλους. Τέλος, περνάει το μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η αλήθεια και η αξία της φιλίας στη ζωή μας.
Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Εύα Βούλγαρη, Δώρα Νόνογλου, Έλενα Βλαχογιάννη, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη. Κείμενο: Δώρα Νονόγλου. Σκηνικά: Δώρα Νονόγλου. Κοστούμια: Θεατρίνη. Μουσική επιμέλεια και χορογραφίες: Εύα Βούλγαρη. Φωτογραφίες: Άλκης Μαρούγκας. Αφίσα: Αντώνης Χρηστομάνος. Η παράσταση διατίθεται για σχολεία, νηπιαγωγεία και πολιτιστικούς συλλόγους. Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Τηλ. Επικοινωνίας: 6906842332

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.