Η «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» έρχεται στον Βόλο

Σήμερα Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου η «Σίρλεϋ Βαλεντάιν», έρχεται στον Βόλο και συγκεκριμένα στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο». Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν».

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα… Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ. ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΤΟ ΚΛΟΥ» Αντωνοπούλου 15 & Ιάσωνος Τηλέφωνο 24210-32797 . ΚΑΠΝΟΠΩΛΕΙΟ «ΓΝΗΣΙΟΝ» Τάκη Οικονομάκη 41 Τηλέφωνο 24212-14024, RAINTICKET 6946.126051 και στο ΔΙΚΤΥΟ VIVA.GR . ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ: Βραδινή 21.15, ΚΥΡΙΑΚΗ : Απογευματινή 18.15 & Βραδινή 21.15. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12€. Γενική Είσοδος: 15€. ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ . ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας. Κοστούμια/Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα . Μουσική: Alter Ego .Φωτογραφίες: Χρήστος Κοτσιρέας .

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα» και η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ