Η «Συνάντηση» θα … γίνει στον Βόλο

Του συγγραφέα Stephen Belber, με τον Γ. Κιμούλη, την Τρίτη 7 Μαρτίου

Το έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Stephen Belber, “Η Συνάντηση” σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Αμαλία στην Θεσσαλονίκη και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Την Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 21.00 ανεβαίνει στην Παλιά Ηλεκτρική στον Βόλο.

Το έργο

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.
Η πρεμιέρα του έργου έγινε στη Νέα Υόρκη το 2004 με τους Frank Langella, Ray Liotta και Jane Adams, ενώ το 2014 o Stephen Belber σκηνοθέτησε το έργο για τον κινηματογράφο με τους Patrick Stewart, Carka Gugino και Matthew Lillard.
H “Συνάντηση” είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης, Άννα Μονογιού , Στάθης Παναγιωτίδης
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης, Σκηνικά – Κουστούμια : Σοφία Νικολαΐδη
Μουσική: Διονύσης Τσακνής , Φωτισμοί: Θύμιος Γουδέλης , Παραγωγή: Πόλις Πολιτισμού
Επικοινωνία: Νταίζη Λεμπέση .
Τρίτη 7 Μαρτίου, ώρα 21.00 στην Παλιά Ηλεκτρική . Στους χορηγούς επικοινωνίας το Ράδιο Ένα, η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το magnesianews.gr

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ Γενική Είσοδος & 13 ευρώ φοιτητικό- ανέργων . Προπώληση εισιτηρίων: Κεχαείδης -Μουσική Ήχος», Τ. 24210-37891 & viva.gr . Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2310842509, 6934-053441

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.