«Ημερολόγιο καλοτυχίας 2021»

cover calendar 2021high
Με δώρο ένα γούρι για καλή χρονιά!

«Σαν το σιτάρι σπέρνεται στον κόσµο η αλήθεια κι απ’ τον καθάριο σπόρο της φυτρώνουν παραµύθια. Καλότυχος όποιος µπορεί τα στάχυα να θερίσει και το σιτάρι απ’ τ’ άχυρο καλά να ξεχωρίσει. Για τον µικρό τον κόπο του µεγάλο κέρδος µένει όλη η αλήθεια που θα βρει στα ψέµατα κρυµµένη.»( Γ. Δροσίνης)
Μύθοι, θρύλοι, λαϊκά παραµύθια, κλασικές ιστορίες και προφορικές αφηγήσεις που οι ρίζες τους χάνονται στα βάθη των αιώνων ζωντανεύουν ξανά µέσα από τις σελίδες του ηµερολογίου Καλοτυχίας 2021 των «Εκδόσεων Μύρτος».
Παραµύθια και ιστορίες γεµάτα αλήθειες της ζωής. Ένα ταξίδι στο µαγικό κόσµο των παραµυθιών που θα επαναφέρει στη µνήµη τα χρόνια της νιότης µας όπου όλα τα όνειρα, οι επιθυµίες, οι σκέψεις και τα σχέδια έφταναν ίσαµε τα αστέρια. Ας µυηθούµε στα µυστικά της τέχνης των γητευτών της διαφυγής και του ονείρου, ας εισχωρήσουµε στο άβατο της πιο ακριβής αλήθειας και ας αναζητήσουµε το βαθύτερο νόηµά τους. Ας θυµηθούµε τους παραµυθάδες που οµόρφυναν ατέλειωτες ώρες τα παιδικά µας χρόνια. Μεγαλώσαµε µε µύθους και παραµύθια.
Ταξιδέψαµε σε τόπους µαγικούς, ονειρευτήκαµε να ζήσουµε παρέα µε πριγκίπισσες, αγγέλους, νεράιδες, γοργόνες και ξωτικά, µαρµαρωµένους δράκους, σοφούς δασκάλους και µαθητές γιατί οι µύθοι και τα παραµύθια έχουν τα µέσα να εισχωρούν και να τακτοποιούν µε µαγικό τρόπο τα συναισθήµατα παιδιών και µεγάλων κάθε ηλικίας. Γιατί τα παραµύθια, οι µύθοι και οι ιστορίες µόνο σαν µοιράζονται παραµένουν ζωντανές!
Ας είναι το 2021 µια καλότυχη και ονειρεµένη χρονιά για όλους.
Πληροφορίες στο τηλ. 210-8028828, [email protected] , www.myrtosbooks.gr Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.