Ιουλία Καραπατάκη: «Δυσκολεύομαι να … μιλάω, οπότε τραγουδάω»!

Η πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα τραγουδά… «λίγο απ’ όλα» και εμείς τη θαυμάζουμε

Τη προηγούμενη φορά επισκέφθηκε την πόλη του Βόλου μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα. Το κοινό την αγκάλιασε ως ερμηνεύτρια. Αυτή τη φορά, μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής σιωπής, λόγω πανδημίας, μάγεψε τους θαμώνες του Lab Art, ακούγοντας μόνο τη δική της φωνή. Η Ιουλία Καραπατάκη είναι νέα, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα του έντεχνου και του ρεμπέτικου τραγουδιού.
Η ίδια μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή για το πρόγραμμα που παρουσίασε λέγοντας ότι ήταν… «λίγο απ’ όλα, γιατί κι εγώ τραγουδάω λίγο απ΄όλα», σημειώνει, χωρίς να κλείσει σε στεγανά το καλλιτεχνικό τάλαντο της. Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα.
Στο μυαλό πολλών ακροατών και θαυμαστών της είναι μια νέα μορφή στο καθ’ όλα διαχρονικό ρεμπέτικο, κάτι το οποίο δεν επιδίωξε η ίδια. «Εμένα απλώς μου αρέσει το ρεμπέτικο», δηλώνει, έχοντας ασχοληθεί αρκετά με το συγκεκριμένο είδος και είναι η αλήθεια ότι της πάει πολύ. Αλλά και παλιά λαϊκά , τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και πολλή αγάπη.
Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδά, κινείται αποπνέοντας ηρεμία και επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματα και τις σκέψεις της. «Δυσκολεύομαι να μιλάω, οπότε… τραγουδάω», εξομολογείται με ειλικρίνεια .
Το συναυλιακό της ταξίδι θα συνεχίσει όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα ενώ, όπως ενημέρωσε, υπάρχουν νέα καλλιτεχνικά σχέδια για τη νέα σεζόν, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα μπει και πάλι στο στούντιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.