Καλλιτεχνικά Εργαστήρια στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη»

Το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» υποδέχεται για άλλη μια χρονιά τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια στον χώρο του, με τμήματα παιδιών κι ενηλίκων, φιλοξενώντας κάθε μορφή τέχνης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο 6906842332 είτε να στείλουν  προσωπικό μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook (Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη») και στο Instagram (@kentropolitismou)

 

Τα τμήματα :

-Θεατρικό Εργαστήριο ενηλίκων κάθε Δευτέρα 17:00-19:00, με σκοπό την γνωριμία με την υποκριτική και τις τεχνικές της θεατρικής πρακτικής μέσω του αυτοσχεδιασμού, της ανάλυσης χαρακτήρων, της κινησιολογίας και των βιωματικών ασκήσεων.

-Παιδικό Τμήμα Μοντέρνου Χορού κάθε Τετάρτη 17:00-18:30. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις χορευτικές τους ικανότητες, την φυσική τους κατάσταση, την συνεργασία, την ομαδικότητα αλλά και την έκφραση μέσω του χορού.

-Παιδικό εργαστήρι εκμάθησης Νοηματικής Γλώσσας – Survivor, για παιδιά 5-15 ετών κάθε Σάββατο 10:00-11:30, όπου με προσαρμοσμένο διδακτικό υλικό και δραστηριότητες, γρίφους και διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά θα εξασφαλίσουν την γνώση της Νοηματικής Γλώσσας.

-Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Πέμπτη 17:00-19:00 . Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω. Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού,  της παντομίμας, των ομαδικών ασκήσεων και των μεταμφιέσεων, οι μικροί μας φίλοι αξιοποιούν την δημιουργικότητα και τη φαντασία τους με σκοπό να γνωρίσουν τον κόσμο της τέχνης του θεάτρου.

-Παιδικό εργαστήριο Ζωγραφικής για παιδιά 4 ετών και άνω κάθε Παρασκευή 17:00-19:00. Μέσω της ζωγραφικής και του ελεύθερου σχεδίου τα παιδιά αναπτύσσουν και κατανοούν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, δημιουργούν, εκφράζονται και μαθαίνουν τις τεχνικές του σχεδίου και του χρώματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.