Καινούργιες μουσικές επιτυχίες για τον Βολιώτη Γιώργο Μόσχο

Όσοι γνωρίζουν τον Βολιώτη, Γιώργο Μόσχο, μπορούν να μιλήσουν για την βαθιά, αισθαντική φωνή του και την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι. Με αφορμή τις νέες, πρόσφατες κυκλοφορίες τραγουδιών του, ο Γιώργος Μόσχος μας ξανά συστήνεται, πιο ώριμος και πιο δημιουργικός από ποτέ.

Γεννημένος στο Βόλο, έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα έγιναν σε ηλικία μόλις 8 ετών σπουδάζοντας μαθήματα αρμονίου και γενική θεωρία μουσικής σε πρότυπη Μουσική Σχολή του Φίλιππου Νάκα δίνοντας ρεσιτάλ σε διάφορες εκδηλώσεις τις σχολής με πολύ καλές κριτικές.
Πάντα ήταν ενεργό μέλος χορωδιών και τμημάτων μουσικής στα σχολεία στα οποία φοιτούσε.

6 χρονών υπήρξε μέλος ερασιτεχνικού συγκροτήματος στην πόλη της Νέας Ιωνίας ως πρώτη φωνή και πλήκτρα σε συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Παράλληλα μετα τα 17 έπαιζε ερασιτεχνικά και ως DJ σε διάφορα μαγαζιά σε περιοχές του Βόλου.

Στην στρατιωτική του θητεία τραγουδούσε στην χορωδία της 101 ΜΠΠ-ΠΕΠ στην Λήμνο όπου υπηρέτησε.Επίσης και στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς που ήταν με απόσπαση.

Αργότερα σε ηλικία 21 ετών ακουλούθησε η πρώτη επαφή με νυχτερινά μαγαζιά.

Το 2001 στον τηλεοπτικό διαγωνισμό “Να η Ευκαρια” στο κανάλι του Αstrα Tv στο Βόλο στον πολυχώρο “Village Music Center” στα Παλαιά πήρε την 3η θέση.

Το 2005 ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι “Δεν Είσαι Εδω” σε μουσική στίχο και ερμηνεία του ιδίου και σε ενορχήστρωση του φιλου του Αποστόλη Μόσιου.

Το 2006 στον τηλεοπτικό διαγωνισμό “Ακρόαση” του TRT πήρε την 2η θέση.

Το 2006 και το 2009 συμμετείχε σε συναυλίες “Αφιέρωμα στον ερωτικό Μίκη Θεοδωράκη” στον Βόλο και στην Ν.Αγχίαλο με μαέστρο τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Το 2010 πήρε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha “Greek Idol” όπου πέρασε στην φάση του “Recall” των καλύτερων 150 απο 10.500 συμμετοχές τραγουδιστών απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς δημιουργούς και με επώνυμους καλλιτέχνες σε μουσικές σκηνές-πίστες-νυχτερινά μαγαζιά του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.

Θέμης Αδαμαντίδης – Ηλίας Κλωναρίδης –Χάρης Κωστόπουλος – Κώστας Δόξας – Βασίλης Μπατής – Έφη Θώδη – Μιχάλης Παπαματθαίου -Μαργαρίτα Χιονίδη – Φώτης Μιχαλάκης – Αλκμήνη Χατζηγιάννη – Νικόλ Δαλέκου – Αλεξάνδρα Λυκούδη – Χρήστος Έξαρχος – Γεωργία Ράππου – Βίκυ Μάρρα – Έλσα Στάυρου (REC) – Μαριάνθη Κεφάλα – Έφη Θώδη –Αννέτα Μαρμαρινού – Βάσω Κοκκονάκη – Μέλπω Αναστασιάδου -Φανή Τσελεπή – Δημήτρης Γκαλογιάννης –Ίριδα Κουφογάζου – Στέργιος Ρεντζούλης – Βαγγέλης Καψάλης – Φλώρα Θεοδώρου- στην οποία έγραψε στίχους στο “Να Πας” τραγούδι σε μουσική του Πάνου Νικολακόπουλου.

Πρόσφατα επίσης στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε με τον ένα και μοναδικό Πασχάλη Τερζή. Λέτε να δουμε και κάποια συνεργασία σε studio…???
Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη γράφοντας καινούργια τραγούδια σε συνεργασία με την Π.Α.Σ.Κ.Κ.Ε.Δ.Ι. και τα studio της “StereoCloud” σε μουσική και στίχους δικούς του και συνεργατών του.

Κάποια απο αυτά είναι το “Καταιγίδες και Τυφώνες” και το“Ψέμα” τα οποία αυτήν την στιγμή κάνουν θράυση σε Βόλο και Θεσσαλονίκη…!!!

Τα τραγούδια του καθώς και κάποιες από τις live εμφανίσεις του θα τα βρείτε στo YouTube στην διεύθυνση https://www.youtube.com/user/volgeo29

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.