Κερδίστε προσκλήσεις για την έκθεση “Ο Αρχιμήδης και η εποχή του”

Η έκθεση “Ο Αρχιμήδης και η εποχή του”(Από το μουσείο Κοτσανά αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας) τη Τετάρτη 28η Οκτωβρίου θα λειτουργήσει για το κοινό από τις 11:00 έως 19:00. Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές, «μια ωραία ευκαιρία για οικογενειακή επίσκεψη την ημέρα της εθνικής μας επετείου. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον αφού έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19 όπως αυτά προβλέπονται από τις νομοθετικές διατάξεις . Περιηγηθείτε στην έκθεση και ανακαλύψετε τα θαυμαστά επιτεύγματα του Αρχιμήδη και των αρχαίων Ελλήνων.
Πάνω από 70 εκθέματα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη που θέλει να έρθει σε επαφή με εφευρέσεις που διεγείρουν τον νου και τις αισθήσεις. Υποψήφιο Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς 2019, το Μουσείο είναι μέλος του ICOM – Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Μουσείων Πιστοποιημένο από Υπουργείου Πολιτισμού κ Αθλητισμού και την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός». 2ο καλύτερο στην Ευρώπη στα κρυμμένα θεματικά μουσεία. 1ο στην Ελλάδα στα θεματικά μουσεία. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας για τους επισκέπτες είναι υποχρεωτική. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 2421108616 – 6943167200».

Κερδίστε προκλήσεις

Το magnesianews.gr και το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε αναγνώστες και ακροατές. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν σήμερα, δύο μονές προσκλήσεις, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ), μέχρι και τις 12.30 μ.μ. (ώρα αποστολής mail) της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο info@magnesianews.gr , με την ένδειξη «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.