ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

“Κάθε live των Locomondo είναι μία μεγάλη γιορτή! Κάθε live τους μία μουσική εμπειρία – μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα! Πάντα με την μουσική, το τραγούδι και το κέφι για ζωή πρωταγωνιστές.. ”

Με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί” και με “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!! Το κοινό τους αποτελείται από παιδιά όλων των ηλικιών! Σε κάθε live, μία ατμόσφαιρα τόσο εκρηκτική.. Ήρθε η ώρα του Βόλου και πάλι! Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πως να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό. Αυτήν την φορά στο LAB ART στο Βόλο απόψε Παρασκευή 9 Νοεμβρίου! Κι όπως λένε και οι ίδιοι σ’ ένα στιχάκι τους…. “Θέλω νά ‘στε κει ότι κι αν συμβεί”

Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 242140 3454. Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30. Oι πόρτες ανοίγουν – 21:00 , Έναρξη – 22:00. Προπώληση : 10 ευρώ (150 εισιτήρια) . Γενική είσοδος : 12 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store(Γραβιάς 4, Παλαια – Βόλος), My Market & πλέον και από τα καταστήματα WIND! πανελλαδικά και στο Βόλο – Δημητριάδος 84 , Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο

Κερδίστε προσκλήσεις
Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018), μέχρι και τις 12.15 μ.μ. (ώρα αποστολής mail) της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στο info@magnesianews.gr , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ BUBBLE» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.