Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Πήτερ Παν»

Το βράδυ της Δευτέρας στο δημοτικό θέατρο Βόλου

Το «Θέατρο του Βορρά», ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί! Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Βόλου. «H ιστορία μας ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν Πήτερ Πάν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χούκ με τους πειρατές του. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι. Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας, Σκηνικά: Δανάη Πανά, Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης , Βοηθός Σκηνοθέτη: Βαγγέλης Δαλλές. Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα, Κατασκευές: Anna Wasiac. Φωτισμοί: Γ. Ζίγκας.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Καλλίτσογλου, Αγγελική Κωστάκη, Γιάννης Τσιακμάκης, Μαριλένα Πιστέντη, Δέσποινα Σαρόγλου και Μάρι Χεκιμιάν. Διάρκεια: 90 λεπτά. Η παιδική παράσταση «Πύητερ Παν», θα βρίσκεται στον Βόλο για μια μοναδική παράσταση τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 9 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ) , 10 ευρώ (ΤΑΜΕΙΟ). Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876. Πληροφορίες, στο τηλ. 6986523898. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».

Κερδίστε προσκλήσεις
Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (για την παράσταση τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου) μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017), μέχρι και τις 12.15 μ.μ. (ώρα αποστολής mail) της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2017 στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.