Κυκλοφόρησε ένα βιβλίο οδηγός για όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το bar

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! Οργάνωση & Λειτουργία του BAR του Ευάγγελου Μαμαλούκου, μια γνωριμία με τα αλκοολούχα ποτά, τα μη αλκοολούχα, τις οικογένειες και τα ανεξάρτητα cocktail. Ένα βιβλίο οδηγός για όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το BAR.
Περιλαμβάνει οδηγίες και κατευθύνσεις για του εκκολαπτόμενους επαγγελματίες (ιστορία του Bar, στο ξενοδοχείο, τεχνικές παρασκευής και εκτέλεση παραγγελίας αλλά και λειτουργίας της επιχείρησης). Ξεχωριστό κεφάλαιο με το Bar Marketing!
Αλλά και για τους λάτρεις του είδους οδηγίες για την σωστή παρασκευή των ποτών και την εκτέλεση των cocktail. Καλή απόλαυση!
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΗΒΗ – βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΣ (Π. Μελά 25β, Βόλος 2421076424) και ηλεκτρονικά www.hbhbooks.gr
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BAR – ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΜΑΛΟΥΚΟΣ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΒΗ – ΔΙΑΣΤ.: 15Χ21 – ΣΕΛ.: 146 – € 12,00.


Χαιρετισμός για την έκδοση του βιβλίου από τον Νικόλαο Σαρούκο, Προϊστάμενο Ελέγχου, Επιθεωρήσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας
«Πάμε για ένα ποτό» ;
Μια ερώτηση προτροπή, που παραμένει, διαχρονικά, μια πρόσκληση, μια ιεροτελεστία, μια μυσταγωγία που καθείς εξ υμών την έχει βιώσει και την απολαμβάνει χωρίς σταματημό.
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο Βαγγέλης Μαμαλούκος, καταφέρνει να δημιουργήσει τον απόλυτο χρηστικό οδηγό για κάθε επαγγελματία ενός χώρου που διψάει για συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση.
Καταφέρνει, ως άνθρωπος της “πρώτης γραμμής” του τουριστικού μας προϊόντος αλλά και ως μέντορας επόμενων γενεών, να δώσει κατευθύνσεις γύρω από την λειτουργία και την οργάνωση μιας ιδιαίτερα απαιτητικής επιχειρησιακής οντότητας όπως είναι ένα μπαρ, ένα χώρο όπου λίγο ή πολύ κάποιοι από εμάς κλείσαμε μια σημαντική συμφωνία, διασκεδάσαμε, ξεδώσαμε ή ακόμη… ερωτευτήκαμε !
Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ; Ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη δημιουργία ενός συμβουλευτικού εγχειριδίου, «ζυμωμένου» με δεκαετίες εμπειρίας και γνώσης, μέσα από τα σπλάχνα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού!
Καλοτάξιδο το βιβλίο και “Εις Υγείαν” κάθε αναγνώστη !
Νικόλαος Σαρούκος
Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεωρήσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας
Υπουργείο Τουρισμού- Διεύθυνση Τουρισμού Θεσσαλίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.