Λ. Μπαλάφας + Λάργκο + Chile Verde!

Απόψε Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο «Lab Art»

Το Volume showcase festival καταφτάνει και παρουσιάζει μια επιλογή από αξιόλογα ελληνικά σχήματα στη σκηνή του Lab Art.
Για το πρώτο μέρος του διήμερου εκδηλώσεων, το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2017 εμφανίζονται 3 σχήματα μαζί σε μια πολύ δυνατή βραδιά:
– Λεωνίδας Μπαλάφας, ο αγαπημένος τραγουδοποιός της σύγχρονης ελληνικής έκφρασης, επιρρεπής στην έκπληξη και το πηγαίο, επιστρέφει με νέο υλικό και – ακόμα πιο- πλήρες σχήμα!
-Λάργκο, το ανερχόμενο συγκρότημα πατάει γερά στα πόδια του και με όπλο τη μελωδία και τον καίριο στίχο πετυχαίνει διάνα στο νεανικό αυτί. H παρέα του Κωνσταντή Παπακωνσταντίνου, γιου του μεγάλου Θανάση, ξεπερνάει το ‘έντεχνο ή το παραδοσιακό’ και παρουσιάζει μια σύγχρονη ελληνική μουσική πρόταση.
-Chile Verde , η εξωτική πρόταση του Κωνσταντίνου, της Αναστασίας και των φίλων μας παίρνει από το Βόλο μέχρι την Αμερική και τον ισημερινό με latin, bossa nova εκτελέσεις..
Lab art – Βόλος, Πολυχώρος Τσαλαπάτα. Σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017
Oι πόρτες ανοίγουν – 20:30 / Έναρξη – 21:00. Eισιτήρια: 9 ευρώ – Προπώληση
12 ευρώ – Γενική είσοδος
Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τις συναυλίες, μπορείτε να παρακολουθήσετε με ελεύθερη είσοδο τις συζητήσεις και τα workshop του Volume showcase festival, Παρασκευή και Σάββατο από 10 το πρωί μέχρι 6μμ το απόγευμα με ξενους και Ελληνες καλεσμένους ομιλητές. Oι ομιλίες λαμβάνουν χώρα στη στοά τέχνης του πολυχώρου Τσαλαπάτα.
Παρασκευή στις 8μμ θα γίνει η προβολή της ταινίας ‘My Friend Larry Gus’ σε σκηνοθεσία Βασίλη Κατσουπη και αντικείμενο τη ζωή του εν Βόλω φοιτητή και μουσικό Παναγιώτη Μελιδη (Larry Gus) ο οποίος θα παραστεί και στην προβολή.
Πληροφορίες: [email protected]. Πληρ. τηλ. 2421 40 3454 (ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00), https://www.facebook.com/events/876354872466850/

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187). #Volumefest #volos #vsf #plentyprojects #live #showcase #labart . Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.