«Λάχανα και Χάχανα» έρχονται στον Βόλο!

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Βόλο το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Κιν/θέατρο «Αχίλλειον» αύριο Κυριακή 17 Φεβρουαρίου για δυο παραστάσεις στις 11:30 & στις 18:00 το απόγευμα.
Ένα σύγχρονο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές,γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ», επανέρχεται στις θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και ταξιδεύει στο εξωτερικό στους απανταχού Έλληνες. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Άννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης.
Μουσική – κείμενο:Τάσος Ιωαννίδης Σκηνοθεσία : Χρήστος Τριπόδης – Τάσος Ιωαννίδης Xορογραφίες: Άννα ΑθανασιάδηΠαραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ . Προπώληση εισιτηρίων 8 ευρώ: «Κεχαίδης» (28ης Οκτωβρίου 118Α & Δον. Δαλεζίου), Είδη καπνού «Γνήσιον» (Τάκη Οικονομάκη 14) και Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876
Γενική είσοδος 9 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Επικοινωνία: 2107622034, 6943290294- email : [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.