Λεωνίδας Κακούρης: Μήπως να μπούμε όλοι φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση;

Ο Λεωνίδας Κακούρης παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο και τοποθετείται δημόσια.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στις «Ειδικές Αποστολές» της ΕΡΤ, είχε συγκλονίσει όταν με κατακόκκινα μάτια, κοίτα την κάμερα και έστειλε μήνυμα σε όλους τους ηθοποιούς.

«Θέλω να πω σε όλους τους ηθοποιούς ότι δεν πρέπει να περπατάμε με σκυμμένο κεφάλι, γιατί το θέατρο είναι ένας υπέροχος τόπος γεμάτος σπουδαίους ανθρώπους. Δεν θα πρέπει να φτάσουμε στην αντίπερα όχθη, στον κανιβαλισμό. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν ουσία, στις καταγγελίες που έχουν πάει στη Δικαιοσύνη» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός, επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να προχωρήσει σε μια αιχμηρή ανάρτηση. «Μήπως …; να μπούμε όλοι φυλακή;
για συκοφαντική δυσφήμιση; Να μείνουν έξω μόνο οι “καθαροί” και “πετυχημένοι”!» έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης και πλήθος θαυμαστών και φίλων του έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.