Λογοτεχνική βραδιά απόψε για την… «Εκδίκηση» στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Παρουσίαση δύο βιβλίων, «Ο καλπασμός των αμνών» και το «Μαύρο Τριαντάφυλλο»

Οι Εκδόσεις ΔΕΡΕ μας προσκαλούν σε μια λογοτεχνική βραδιά με τίτλο «Εκδίκηση» σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα και στην οποία θα παρουσιαστούν δύο βιβλία που όμως θεματικά μοιάζουν τόσο πολύ. Ο νομικός και συγγραφέας Στέφανος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του, με τίτλο «Ο καλπασμός των αμνών», μαζί με τη φιλόλογο και συγγραφέα Εύα Μαζοκοπάκη που θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο «Μαύρο Τριαντάφυλλο». «Η λογοτεχνική βραδεία είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο aRTe LiBRe GalleRia, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής, ενώ για τα βιβλία θα μιλήσουν οι Διονύσης Λεϊμονής, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, η Άρτεμις Παπανδρέου, συγγραφέας και πρόεδρος της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου και η Λιάνα Πασχούδη, καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας.
“Είναι φορές που οι αμνοί γίνονται λύκοι, που ο καλπασμός της ιαχής τους αποκτά το χρώμα της Νέμεσης, που ο πέλεκυς της εκδίκησης καραδοκεί σε μια ενέδρα θανάτου συνείδησης και τότε το άρωμα που αποκτά η ψυχή έχει τη μυρωδιά του Μαύρου τριαντάφυλλου” γράφει η Κρητικιά Εύα Μαζοκοπάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.