«Μάνα είναι μόνο… ένας»

Θεατρική κωμωδία στις 22 Ιουλίου, στον Βόλο

Η θεατρική παράσταση «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΝΑΣ» μετά την επιτυχία που σημείωσε φέτος το χειμώνα στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ θα παρουσιαστεί από τις θεατρικές επιχειρήσεις «Γιάννη Παπαγεωργίου», με ανανεωμένη διανομή σε όλες τις μεγάλες πόλεις και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας, σε μια περιοδεία που θα διαρκέσει από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Η Πρεμιέρα θα γίνει στο Κηποθέατρο Παπάγου (οδός Κορυτσάς – 6η Στάση Παπάγου) στις 12 Ιουλίου στις 21:00, ενώ στον Βόλο, θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουλίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» .
Το έργο «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΝΑΣ» είναι ίσως το καλύτερο των Γάλλων συγγραφέων Ζαν Ζακ Μπικέρ και Μωρίς Λασέγκ και αποτελεί μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο της, ο οποίος σε προδιαθέτει ότι θα παρακολουθήσεις μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών.
Πρόκειται για ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες που διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή οι οποίες σχεδόν σου κόβουν την ανάσα προκαλώντας σου γέλιο μέχρι δακρύων…

Το έργο
Βρισκόμαστε στη Γαλλία, στο σπίτι ενός υπουργού, εν μέσω προετοιμασιών για τους γάμους τόσο του ίδιου όσο και του γιου του. Ξαφνικά δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν Αμερικάνο συνταγματάρχη κι εδώ αρχίζει η ανατροπή. Ο συνταγματάρχης αποκαλύπτεται ότι είναι η αγνοούμενη εδώ και 20 χρόνια πρώην γυναίκα του υπουργού. Τί θα πούνε στο γιο τους για την αλλαγή φίλου; Ήρθε για να χαλάσει το γάμο; Πώς θ’ αντιδράσει η μέλλουσα σύζυγος; Ποιά η σχέση της με το συνταγματάρχη; Τί συμβαίνει με την υπηρέτρια και τους άντρες του σπιτιού; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ – ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΚΟΡΟΥ – ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ. Συντελεστές : Μετάφραση – Διασκευή – Μουσική: ΓΙΟΥΡΙ ΣΤΟΥΠΕΛ. Σκηνοθεσία: ΤΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Σκηνικά: ΛΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ, Χορογραφίες: ΜΑΡΙΑ ΛΙΡΑΡΑΚΗ. Φωτισμοί: ΒΛΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Φωτογραφίες: ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.