Μαθήματα σωστής χρήσης της ελληνικής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Από τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου

Ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου (Ο.Ε.Π.) παίρνει μια σημαντική πρωτοβουλία γνώσης και πολιτισμού. Συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον συγγραφέα του βιβλίου
” Η σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας ” κ. Χαράλαμπο Ζορμπά, διοργανώνει δωρεάν συναντήσεις, με αντικείμενο την σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Τα μαθήματα- συναντήσεις θα γίνονται στην αίθουσα του Ομίλου, οδός Καραγιάννη 5 στην Αγριά, αρχικά δύο φορές τον μήνα, ημέρα Τρίτη απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6974792501 και 6972242602.

Στο μεταξύ, ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου διοργανώνει διήμερη εκδρομή το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στα λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στην Παναγία Παραμυθία στα Γιαννιτσά και στον Παλαιό Άγιο-Αθανάσιο.

Πληροφορίες στα τηλ. 6974792501 και 6972242602.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.